Wil jij met je product en bedrijf internationale markten aanboren? Denk dan eens aan een NMT handelsmissie, Technology Exchange Roadshow of deelname aan het Holland Paviljoen op een internationale beurs.

Exporteren is voor veel bedrijven van levensbelang. NMT biedt jouw bedrijf ondersteuning, zodat jij je kunt richten op het zakendoen. Als collectief sta je sterker op (inter)nationale beurzen, waarbij je gebruik maakt van de goede naam van Nederland. Tijdens handelsmissies en Technology Exchange Roadshows in binnen- en buitenland ontmoet je direct de juiste mensen bij jouw potentiële klanten.

Beurzen

NMT organiseert jaarlijks op diverse (inter)nationale vakbeurzen het Holland Paviljoen. Als lid van NMT betaal je voor deelname een voordeliger tarief dan niet-leden.

6 goede redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen van NMT:

1  Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw bedrijf zeker te vinden.

2  De Holland Paviljoens zijn gegarandeerd uitstekend gelegen. Toplocaties voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan.

3  Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan de beurs. NMT maakt het voor jou mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.

4  De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoudt je je maritieme netwerk.

5  Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6  NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat je je dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met je mee en op diverse beurzen serveren wij jou en jouw klanten een verse Hollandse stroopwafel of een Hollandse Nieuwe.

Handelsmissies

Tijdens een handelsmissie bezoekt een groep bedrijven interessante partijen in een bepaald land. Dit zijn met name landen of regio’s waar (nog) geen gevestigde maritieme vakbeurs is. In een korte tijd kom je in contact met relevante contacten bij potentiële klanten. Als lid van NMT betaal je voor deelname een voordeliger tarief dan niet-leden.

Technology Exchange Roadshow

Hoge kwaliteitsgesprekken gericht op kennisdeling en introductie van nieuwe producten/innovaties zijn kenmerkend voor TER’s. Deelnemende bedrijven krijgen volop ruimte om de diepte in te gaan in gesprekken met potentiële afnemers. Vaak zijn deze kortdurende roadshows (één tot maximaal drie dagen) gericht op bezoeken aan reders en eventueel aanvullend aan scheepswerven en designbureaus. De programma’s zijn samengesteld rondom actuele thema’s/trends die de organisaties die worden bezocht aanspreken. Bedrijven die willen deelnemen aan een TER worden dan ook altijd gescreend door NMT op geschiktheid voor deelname aan de betreffende TER om de reders/scheepswerven een kwaliteitsprogramma te kunnen garanderen

Heb je vragen neem dan contact op met de afdeling Trade:

T 088 44 51 000
E lucas@maritimetechnology.nl of lacet@maritimetechnology.nl