NMT Motortocht 2023

Op veler verzoek organiseert NMT op zaterdag 10 juni a.s. een NMT Motortocht. Een betrokken comité van NMT-leden, bestaande uit Edwin Bonsen (Voith Turbo), Henk Ebbers (NRF) en Arjan Wijnberg (Koedood), nodigt je graag uit om deel te nemen.

Vier opstartpunten verdeeld over het land

Om het voor zoveel mogelijk motorrijders uit het gehele land aantrekkelijk te maken om aan te sluiten, zijn er vier opstartpunten opgezet. Er worden dus ook vier routes samengesteld. De vier routes komen rond lunchtijd samen bij Eetcafé Onder de Pannen in Doorn.

Onderweg is er nog een extra stop bij een horeca locatie voor koffie/thee met gebak. Onze voorzitter, Bas Ort van Zwartbol Advocaten, is zo enthousiast over het feit dat we weer een motortocht gaan organiseren, dat hij heeft aangeboden deze koffiestop te willen sponsoren.

De NMT Motortocht is een uitstekende gelegenheid om collega’s én andere fervente motorrijders uit het gehele land te ontmoeten. Geef op het aanmeldformulier aan welk opstartpunt jouw voorkeur heeft:

  • Oss
  • Zwolle
  • Aalsmeer
  • Oud-Alblas (regio Rotterdam/Drechtsteden)

Programma

09.00 – 09.30 uur Verzamelen bij het opstartpunt
09.30 – 12.30 uur Motorrijden & onderweg een koffiestop
12.30 – 15.00 uur Gezamenlijke netwerklunch bij Eetcafé Onder de Pannen in Doorn
15.00 uur Einde

Kosten

De kosten voor deelname bedragen €25,- per persoon als vergoeding voor de lunch en drankjes.

Meer informatie & inschrijven

Klik hier om direct in te schrijven. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk donderdag 1 juni. Neem voor meer informatie contact op met Marjolein Tiktak, Event Manager, via events@maritimetechnology.nl. Of stel je vraag aan één van de comitéleden; Edwin Bonsen (0651669119), Henk Ebbers (0655798452) of Arjan Wijnberg (0651862663).