Het volgen van een training is een goede en snelle manier om specifieke vaardigheden te leren, kennis op te doen of uit te breiden. Of het nu gaat om maritiem technische kennis of nieuwe persoonlijke vaardigheden die je verder helpen in je loopbaan. NMT ondersteunt de ontwikkeling van onze maritieme professionals met een uitgebreid trainingsaanbod.

Leren en groeien

Ons aanbod van trainingen is gericht op iedereen die in de maritieme wereld werkzaam is. Als je niet in de techniek werkzaam bent, maar daar toch meer over wil weten zijn er introductietrainingen. Als je werkzaam bent in meer technisch en operationele functies hebben we gerichte trainingen variërend van projectmanagement tot technische trainingen. De meest trainingen staan open voor iedere belangstellende en op verzoek verzorgen wij trainingen ook ‘in-company’.

In onderstaand overzicht tref je de trainingen die NMT momenteel aanbiedt. Het trainingsaanbod is onderverdeeld in verschillende groepen: kennistrainingen, technische trainingen en in-company trainingen.

Kennistrainingen

Maritieme introductie – In 1,5 dag bekend met de sector (incl. excursie)
Scheepsbouw voor niet-scheepsbouwers Doorgrond het scheepsbouwproces
Jachtbouw voor niet-jachtbouwers – Verrijk je kennis over de jachtbouw
Maritiem projectmanagement – Leid maritieme projecten succesvol
Stakeholdermanagement voor Projectleiders – Een goede overdracht van informatie maakt lagere faalkosten in de bouw mogelijk
Risicomanagement in projecten – Herken risico’s tijdig, voer je project succesvol uit
Internationaal contracteren en contractmanagement – Beheers risico’s in het aangaan van contracten

Technische trainingen

NMT biedt maritiem-technische trainingen voor technische specialisten. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van voortstuwing en hulpsystemen aan boord. De technische trainingen zijn Engelstalig en worden gegeven in samenwerking met onder andere TU Delft, Marin en TNO.

Onboard Fluid Distribution SystemsA overview of fundamental working principles and the design aspects & considerations of most fluid distribution systems on board i.a.w. Simwave
HVAC and Refrigeration Systems About the working principles of HVAC systems and refrigeration systems
Onboard Noise and VibrationHigh-level training i.a.w. TNO
Marine Propulsion – The training series Marine Propulsion Systems is a training for those who wish to acquire in-depth knowledge of the design and operation of marine propulsion systems. The training consists of four independent modules:

Module 1: Propulsion Plant and Propulsor Concepts
Module 2: Marine Internal Combustion Engines
Module 3: Electrical Power Systems
Module 4: Matching Propulsion Engine and Propulsor

In-company trainingen

Is één van onze trainingen interessant voor meerdere personen binnen jouw bedrijf? Alle kennistrainingen kunnen wij ook op maat verzorgen. Neem voor meer informatie over onze in-company trainingen contact op met Laura Brouwer van NMT via academy@maritimetechnology.nl

KennisOVERdrager Module 1 ‘Kennis presentatie’
KennisOVERdrager Module 2 ‘Kennis vastleggen in rapporten’
KennisOVERdrager Module 3 ‘Interactieve kennisoverdracht – Basisdidactiek’
KennisOVERdrager Module 4 ‘Coaching en 1:1 instructie’
Introductie jachtbouw – Ontdek de wereld van de jachtbouw in één dag

Kijk voor meer informatie over iedere training op onze kalender of neem contact op met NMT’s Events team via T +31 (0)88 44 51 043 of E academy@maritimetechnology.nl.