Overweeg je het NMT-lidmaatschap op te zeggen? Dat vinden we jammer. Want NMT is er voor jou, wij staan voor de belangen van jouw bedrijf en onze sector. Wij zorgen ook voor verbinding (netwerkmogelijkheden) kennisdeling (seminars, workshops en trainingen) en leveren marktinformatie.

Zijn jullie op de Nieuwjaarsreceptie geweest dit jaar? Of op één van de andere NMT Netwerkbijeenkomsten? Gedacht om deel te nemen aan de NMT Zeildag of een handelsmissie in het buitenland? Hopelijk heb je goede zaken gedaan tijdens deelname aan één van onze Holland Paviljoens op de bekende vakbeurzen. En is de Clipper nuttig voor jouw bedrijf? NMT biedt hiermee actuele en onafhankelijke sector- en marktinformatie, exclusief voor jou als lid.

Laat het ons weten

Misschien is er iets veranderd binnen jullie organisatie of wellicht zijn jullie ergens ontevreden over? Laat het ons dan weten via members@maritimetechnology.nl.

Opzeggen lidmaatschap

Het NMT Lidmaatschap wordt per kalenderjaar opgezegd. Voor 1 oktober van het lopende kalenderjaar dient de opzegging bij ons binnen te zijn. Dit kan door middel van onderstaand formulier:

Lidmaatschap opzeggen

Wanneer je het NMT lidmaatschap opzegt, kunnen jij en je medewerkers of collega’s nog tot en met 31 december van het lopende jaar deelnemen aan NMT activiteiten. Per 1 januari van het nieuwe jaar is het lidmaatschap afgelopen en kunnen jullie geen gebruik meer maken van het Members Only aanbod en ledentarieven.

Neem bij vragen of opmerkingen contact op met Sandra Thornhill Member Advisor, via members@maritimetechnology.nl of 088 44 51 044.