Haal meer uit jouw lidmaatschap en maak gebruik van de volgende extra ledenvoordelen:

Bedrijfsprofiel

Lever jouw bedrijfsprofiel aan voor in de Bedrijvengids. Je kunt jouw bedrijfsgegevens, logo-, fotobestanden en bedrijfsfilm bij ons aanleveren via E members@maritimetechnology.nl. Let op: de tekst mag niet langer zijn dan 1400 tekens en de voertaal is Engels.

Nieuwsvoorziening

Leden genieten van extra promotie via de diverse mediakanalen van Netherlands Maritime Technology. Persberichten van leden worden direct doorgeplaatst op de website, worden verstuurd via de nieuwsbrieven en doorgeplaatst op social media. Stuur jouw persberichten naar E press@maritimetechnology.nl om ook van deze extra promotie gebruik te maken.

Vacatures

Op de website heb je de mogelijkheid om jouw personeelsadvertenties te laten doorplaatsen vanuit maritiemevacaturebank.nl. De coördinatie hiervan loopt via Navingo, T (010) 209 26 00, E info@navingo.com.

Marktinformatie

Wil je relevantie marktinformatie ontvangen? De Clipper is een wekelijkse elektronische nieuwsbrief waarin Netherlands Maritime Technology voor de maritieme sector al het relevante nieuws op een rij zet. Kijk hier voor meer informatie. Ben je NMT lid en wil je ook de Clipper ontvangen? Stuur een e-mail naar members@maritimetechnology.nl.

In- en verkoopvoorwaarden

In de hoog competitieve wereld van de maritieme techniek, is een sluitend juridisch kader voor jouw contracten onontbeerlijk. Leden van Netherlands Maritime Technology kunnen gebruikmaken van de in- en verkoopvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

Ledenlogo

Lidmaatschap geeft het recht het ledenlogo van het netwerk te gebruiken. Klik hier voor het ledenlogo.

Promotiefilm

Leden mogen de promotiefilm van de maritiem-technologische sector gebruiken op hun website, tijdens beursdeelnames, in presentaties, in de eigen bedrijfsfilm et cetera. Klik hier voor de film.

Overige ledenvoordelen

Het lidmaatschap biedt leden de mogelijkheid om gebruik te maken van de FME Members’ BenefitsKlik hier voor meer informatie. Daarnaast biedt NMT, in samenwerking met Anchor Insurance Rotterdam, de mogelijkheid om geheel kosteloos jouw aansprakelijkheidsverzekering te toetsen of de dekking toereikend is conform de huidige maatstaven. Klik hier voor meer informatie.