Lidmaatschap van Netherlands Maritime Technology (NMT) geeft het recht het ledenlogo van het netwerk te gebruiken. Als organisatie zorgen wij er samen met jullie als leden voor dat de maritiem-technologische sector nationaal en internationaal wordt gepositioneerd en het positief maatschappelijk imago wordt versterkt. Een sterke en goed gepositioneerde sector draagt uiteindelijk actief bij aan het succes van individuele ondernemingen. Als lid word je van harte uitgenodigd het merk waar mogelijk uit te dragen.

Het ledenlogo kun je op jouw website, briefpapier of op een ander communicatiemiddel naar keuze plaatsen. Het logo kun je via onderstaande link downloaden.

Download hier het Member of NMT logo in jpg

Overige lidmaatschapsdragers

Voor alle leden is een gevelbord en lidmaatschapscertificaat gemaakt. Het gevelbord kun je op de gevel van jouw (hoofd)kantoor plaatsen en het lidmaatschapscertificaat kun je bijvoorbeeld in jouw ontvangstruimte ophangen.

Heb je vragen over het logogebruik of heb je behoefte aan een extra exemplaar van het gevelbord en/of wil je een digitaal exemplaar van jouw lidmaatschapscertificaat ontvangen? Neem dan contact met ons op.